ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η Ags Networks είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι γι αυτepazlό που κάνουν και απόλυτα ειδικευμένων στις νέες τεχνολογίες. Βασικό μας στόχο αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε πελάτες  σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Έχοντας πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε  λύσεις ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές στην οποιαδήποτε ανάγκη σας.

 

Συγκεκριμένοι τομείς αντικειμένου της εταιρείας μας αποτελούν τα εξής:

 

  • Κατασκευή  Ιστοσελίδων Δυναμικών (επειδή πιστεύουμε ότι ο κάτοχος του web site πρέπει να μπορεί να διαχειρίζεται πλήρως όλο το περιεχόμενο μόνος του και να μην εξαρτάται από κανέναν για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις που σίγουρα θα χρειαστούν κάποια στιγμή). Έτσι λοιπόν  όταν μας αναθέτουν μια κατασκευή web site αναλαμβάνουμε ταυτόχρονα και την πλήρη εκμάθηση της διαχείρισης του από τον κάτοχο του με ολιγόωρα μαθήματα είτε στα γραφεία της εταιρείας μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω videochatting. Ιδιώτες, επιχειρήσεις, σύλλογοι, σωματεία κλπ είναι ήδη ικανοποιημένοι πελάτες μας. Eπίσης αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακατασκευή ήδη υπάρχοντων στατικών ιστοσελίδων σύμφωνα με τα νέα πρότυπα δυναμικού περιεχομένου που σας δίνουν την δυνατότητα μετά από ολιγόωρη εκπαίδευση να διαχειρίζεστε και να επεμβαίνετε  μόνοι σας για οποιαδήποτε τυχόν αλλαγή κρίνετε ως απαραίτητη.
  • Κατασκευή e-shop για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορούν να διακινηθούν στο διαδίκτυο. Παρέχεται επίσης πλήρης εκμάθηση διαχείρισης στον κάτοχο του ηλεκτρονικού καταστήματος με ολιγόωρα μαθήματα είτε στα γραφεία της εταιρείας μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω videochatting.
  • Βελτιστοποίηση S.E.O. (Search Engine Optimization) για όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, όπως επίσης και και για ήδη κατασκευασμένες ιστοσελίδες. Αποτελεί ένα σύνολο επεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στον κώδικα και το περιεχόμενο ενός web site ώστε να καταστεί φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (S.E.F.) ώστε να το κατατάσουν στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων που λαμβάνει κάποιος όταν αναζητεί συναφές περιεχόμενο με τη χρήση λέξεων κλειδιών.  Η διαδικασία αυτή επιφέρει μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων σας και συνεπώς υποψηφίων πελάτων των προϊόντων / υπηρεσιών σας. Είναι εξαιρετικά επίπονη διαδικασία μιας και κανένας δεν γνωρίζει τους διαρκώς μεταβαλλόμενους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης.
  • Διαφήμιση μέσω Adwords PPC. Καταστρώνουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά έτσι ώστε να εμφανίζεστε στα 3 πρώτα αποτελέσματα διαφημίσεων με το μικρότερο κόστος. Αποτελεί τάχιστη μέθοδος κατακόρυφης σύξησης των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.
  • Ε-mail marketing. Σύνταξη πρότυπου HTML μυνήματος (έτσι ώστε να μην χαρακτηρίζεται εύκολα ως spam) σύμφωνα με τις εκάστοτε διαφημιστικές σας ανάγκες  και μαζική ταυτόχρονη αποστολή μέσω καταλλήλου προγραμματισμού  σε συγκεκριμένες λίστες αποδεκτών που σας ενδιαφέρουν. Δυνατότητα ελέγχου στατιστικών στοιχείων για τα αποτελέσματ και τις αντιδράσεις όλων των παραληπτών.
  • Web Analytics. Είναι το απόλυτο εργαλείο που δείχνει όλα τα στοιχεία συμπεριφοράς και προέλευσης  των επισκεπτών της σελίδας σας. Εφαρμόζουμε το Google Analytics με το οποίο ενημερώνεστε άμεσα για τον αριθμό των επισκεπτών σας, χρόνο παραμονής στη σελίδα σας, γεωγραφική προέλευση αυτών, ποιές λέξεις κλειδιά οδήγησαν κάποιον σε σας, σε ποιά σελίδα σας επικεντρώνεται μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ποια διαφήμιση σας ''δουλεύει'' σωστά και γενικά οτιδήποτε αφορά τα στατιστικά επισκεψιμότητας.

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ-REVIEWS

Ilias Ahmetoglou
18 Ιαν 2021 | tehnokopi
Πολύ αποδοτική η συμβολή σας στην
προώθηση της ιστοσελίδας μου
Nikos Rallis
18 Φεβ 2021| e-epigrafes
H παρέμβασή σας με έφερε στα πρώτα αποτελέσματα αναζητήσεων
seo-ags
10 Μαρ 2021
Απόλυτα ικανοποιημένος είμαι κι εγώ από τη συνεργασία μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε προσπάθειες για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ...
Giorgos Pontikas

26 Μαρ 2021 | web-asfalistra
Πολύ εποικοδομητική η συνεργασία μας
Christos Salpeas
22 Απρ 2021 | agora-xrysou
 Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας 
Αναστάσιος Kontos
19 Νοε 2021 | epilekton
Eύγε για την προσπάθεια σας
Panagiotis Samaras
19 Δεκ 2021 | enexyropeiraias
H προώθηση της ιστοσελίδας μου είχε ως αποτέλεσμα το διπλασιασμό των επισκεπτών μου σε ένα μήνα