ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟ WEB SITE ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE

 

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ GOOGLE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ''ΚΡΙΣΗ'' ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!!!

 

Απαιτείται να συντρέχουν οι ακόλουθες 4 προϋποθέσεις:

1. Να έχετε ήδη ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας , αν δεν έχετε θα πρέπει να την κάνετε ΄΄χτες''.

2. Να ανήκετε σε μια κατηγορία επαγγελματιών που το αντικείμενό τους να το ψάχνει ο κόσμος στο internet. Αν για παράδειγμα έχετε περίπτερο ή συνοικιακό μίνι μάρκετ ή μικρό κατάστημα παπουτσιών ή ρούχων τότε είναι χλωμά τα πράγματα και πρέπει να αναζητήσετε άλλες λύσεις. Αν όμως έχετε βιοτεχνία κεριών και κάνετε χονδρική πώληση ή αν κάνετε μετακομίσεις ή μεταφορές ή είστε αλουμινάς ή αν κάνετε τοποθετήσεις πλακάκια ή αν έχετε ξενοδοχείο κλπ τότε πρέπει να ξυπνήσετε από το λήθαργο και να κοιτάξετε ΑΜΕΣΑ να οδηγήσετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη 10αδα αποτελεσμάτων του google.

3. Να μπορείτε να έχετε τιμές ανταγωνιστικές και ποιοτικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Τα χρόνια που πετάγατε ένα τούβλο στο κεφάλι του πελάτη και αν το έπαιρνε είχε καλώς .. περάσανε και πρέπει να τα ξεχάσετε!!!

4. Να ζείτε σε μια χώρα που ο ιντερνετικός σας ανταγωνιστής να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να προσπαθεί με πατροπαράδοτες τεχνικές και μεθόδους να ανεβάσει τη δουλειά του. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Βέβαια κάποια στιγμή όλοι θα καταλάβουν την αξία του internet marketing, τουλάχιστον όμως μέχρι τότε δε θα υπάρχει πρόβλημα για αυτούς που το εκτίμησαν νωρίς.

 

 

Αν υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις με την σωστή προώθηση ιστοσελίδων θα πετύχετε

 

όταν θα αναζητά κάποιος πληροφορίες για το αντικείμενο των δραστηριοτήτων σας στο Google 

 ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ*

(ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ADWORDS)**

 

*φυσικά δεν εννοώ εδώ να βάζει κάποιος το όνομα της επιχείρησης σας και να βγαίνει πρώτος (αυτό ούτε βοηθάει αλλά και ούτε και το συζητάμε) αλλά να ψάχνει λέξεις-κλειδιά που περιλαμβάνονται στο αντικείμενο της επιχείρησης σας π.χ. ''ελαιόλαδο '' αν πουλάτε ελαιόλαδο ή ''φωτοτυπίες'' αν έχετε φωτοτυπείο ή ‘’ισπανικά΄΄ αν κάνετε μαθήματα ισπανικών κλπ

** σε καμία περίπτωση δε θέλω να πω ότι είναι κακό να βγαίνετε στην πρώτη σελίδα και μέσω ADWORDS, απλά αυτό το πληρώνετε ανάλογα με τα ‘’κλικ’’, και εμφανίζεστε μόνο όσο πληρώνετε ενώ με την προώθηση ιστοσελίδων και δεν πληρώνετε για ‘’κλικ’’ αλλά και οι χρήστες του internet εμπιστεύονται περισσότερο τα μη πληρωμένα αποτελέσματα που είναι και πιο διαχρονικά. Εξάλλου είμαστε οπαδοί του Internet Marketing που περιέχει πολύ περισσότερες μεθόδους προσέλκυσης επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας από αυτή για την οποία απλά μιλήσαμε σήμερα.

 

Προσπαθείστε να πετύχετε το παραπάνω είτε μόνος σας αν έχετε τις στοιχειώδεις γνώσεις κώδικα, αντλώντας ταυτόχρονα πληθώρα πληροφοριών για το πως γίνεται (είναι γεμάτο το internet) είτε αναθέτοντας σε κάποιον να το κάνει για λογαριασμό σας με θεμιτά μέσα όμως και χωρίς να προσπαθεί να εξαπατήσει τις μηχανές αναζήτησης, γιατί δυστυχώς υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο το οποίο και θα ήταν καταστροφικό για την ιστοσελίδα σας.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ-REVIEWS

Ilias Ahmetoglou
18 Ιαν 2021 | tehnokopi
Πολύ αποδοτική η συμβολή σας στην
προώθηση της ιστοσελίδας μου
Nikos Rallis
18 Φεβ 2021| e-epigrafes
H παρέμβασή σας με έφερε στα πρώτα αποτελέσματα αναζητήσεων
seo-ags
10 Μαρ 2021
Απόλυτα ικανοποιημένος είμαι κι εγώ από τη συνεργασία μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε προσπάθειες για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ...
Giorgos Pontikas

26 Μαρ 2021 | web-asfalistra
Πολύ εποικοδομητική η συνεργασία μας
Christos Salpeas
22 Απρ 2021 | agora-xrysou
 Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας 
Αναστάσιος Kontos
19 Νοε 2021 | epilekton
Eύγε για την προσπάθεια σας
Panagiotis Samaras
19 Δεκ 2021 | enexyropeiraias
H προώθηση της ιστοσελίδας μου είχε ως αποτέλεσμα το διπλασιασμό των επισκεπτών μου σε ένα μήνα