ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

 

17 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-TIPS ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟ SEO (ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ):

 

 1. Domain Name: Διαλέξτε με προσοχή το domain που σας ενδιαφέρει και αν μπορείτε φροντίστε να αποτελείται από την λέξη κλειδί που σας ενδιαφέρει πιο πολύ, αλλιώς απλά ας την περιέχει μαζί με άλλη.
 2. Τίτλος Ιστοσελίδας: Απαραίτητα πρέπει να περιέχει τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν (2-3 λέξεις θεωρείται ιδανικό)
 3. Περιγραφή (Meta Descriprion): αρχίστε την περιγραφή της ιστοσελίδας σας με την χρήση των λέξεων κλειδιών που χρησιμοποιήσατε και στον τίτλο και φροντίστε να σχηματίσετε μια πρόταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του ενδιαφερόμενου να κάνει ΄΄κλικ΄΄ στη σελίδα σας γιατί η περιγραφή εμφανίζεται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.
 4. Κείμενο – Content: Γράψτε πρωτότυπο κείμενο με καλή σύνταξη που να περιέχει τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν στην πρώτη παράγραφο, στην μέση αλλά και στην τελευταία. Φροντίστε να γράφετε για το κοινό και όχι για για τις μηχανές αναζήτησης. Το πλούσιο κείμενο πάντα επιβραβεύεται τελικά.
 5. Βελτιστοποίηση εικόνων: για τις εικόνες του περιεχομένου σας χρησιμοποιείστε alt attribute δίνοντας περιγραφή που θα ενσωματώνει και τις λέξεις κλειδιά που θέλετε.
 6. Επικεφαλίδες – Tags H1-H6: χρησιμοποιείστε τις ενσωματώνοντας σε αυτές τις λέξεις κλειδιά που θέλετε με διαφορετικό τρόπο αν είναι δυνατό από αυτόν με τον οποίο συντάξατε τον τίτλο της ιστοσελίδας σας.
 7. Μeta Keywords: αν και είναι αμφιλεγόμενη η σημασία τους πλέον για τις μηχανές αναζήτησης ενσωματώστε κι εδώ τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν για κάθε σελίδα και φροντίστε να περιέχονται στο κείμενο σας.
 8. BoldItalic: τονίστε με αυτές τις εντολές προτάσεις σημαντικές του περιεχομένου σας που εμπεριέχουν τις λέξεις κλειδιά.
 9. Anchor text: αγκυρώστε τις λέξεις κλειδιά που θέλετε δημιουργώντας συνδέσμους στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας.
 10. Αρχείο Robots.txt: δημιουργείστε και δώστε με τροποποιήσεις κατάλληλη πρόσβαση μέσα από αυτό στα robots των μηχανών αναζήτησης.
 11. Δημιουργία sitemap.xml: ώστε να είναι ενήμερες οι μηχανές αναζήτησης για όλες τις σελίδες σας αλλά και να είναι εύκολα πλοηγήσιμες από τον επισκέπτη.
 12. Flash effectsJava scripts: αποφύγετε την χρήση τους αν μπορείτε απλά επειδή δεν ‘’διαβάζονται’’ από τις μηχανές αναζήτησης.
 13. Χρόνος φόρτωσης – Loading time: φροντίστε η σελίδα σας να μην είναι πάνω από 50 kb (ιδανικά κάτω από 30kb).
 14. Ανανέωση κειμένων: κάντε το όσο πιο συχνά μπορείτε γιατί παλιές ‘’σκονισμένες’’ σελίδες δεν συνίστανται για ενημέρωση κοινού.
 15. Διαφημίσεις: προβληθείτε σε όσο πιο πολλούς διαφημιστικούς καταλόγους μπορείτε.
 16. Εξωτερικοί σύνδεσμοι: φροντίστε (όσο και αν είναι δύσκολο) να αποσπάσετε σταδιακά συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες προς τη δικής σας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε σελίδες από συναφές περιεχόμενο.
 17. Εγγραφή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Δημιουργείστε λογαριασμούς σε μέσα όπως Facebook, Twitter κλπ.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ-REVIEWS

Ilias Ahmetoglou
18 Ιαν 2021 | tehnokopi
Πολύ αποδοτική η συμβολή σας στην
προώθηση της ιστοσελίδας μου
Nikos Rallis
18 Φεβ 2021| e-epigrafes
H παρέμβασή σας με έφερε στα πρώτα αποτελέσματα αναζητήσεων
seo-ags
10 Μαρ 2021
Απόλυτα ικανοποιημένος είμαι κι εγώ από τη συνεργασία μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε προσπάθειες για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ...
Giorgos Pontikas

26 Μαρ 2021 | web-asfalistra
Πολύ εποικοδομητική η συνεργασία μας
Christos Salpeas
22 Απρ 2021 | agora-xrysou
 Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σας 
Αναστάσιος Kontos
19 Νοε 2021 | epilekton
Eύγε για την προσπάθεια σας
Panagiotis Samaras
19 Δεκ 2021 | enexyropeiraias
H προώθηση της ιστοσελίδας μου είχε ως αποτέλεσμα το διπλασιασμό των επισκεπτών μου σε ένα μήνα